Generalitati

- Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

- Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

- Societatea SC Global Electric Tools SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

- Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Drepturi de autor

- Intregul continut al site-ului www.globalelectrictools.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

- Folosirea fara acordul Societatii, a fotografiilor digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.globalelectrictools.ro, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

- Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.globalelectrictools.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

- Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai.

Declinarea responsabilitatii

- In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

- De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site-ul www.globalelectrictools.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

- Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Oferte

- Toate ofertele si gratuitatile oferite de SC Global Electric Tools SRL sunt postate pe prima pagina.

- Atunci cand sunt mai multe oferte, ele nu se cumuleaza.

Protectia datelor cu caracter personal

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.globalelectrictools.ro trebuie sa va creati un cont, prin completarea formularului de inregistrare. Acest formular contine urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email, adresa, numar de telefon, parola. Prin oferirea acestor date ne dati consimtamantul pentru a le introduce in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a va trimite materiale informative cu privire la produsele noastre.

Datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati sunt folosite doar de SC Global Electric Tools SRL si nu vor fi dezvaluite tertilor, exceptie fiind firma de curierat care asigura livrarea coletului dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe website-ul www.globalelectrictools.ro, va rugam sa accesati Politica de confidentialitate.