Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Global Electric Tools SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.

Utilizatorii au dreptul de a cere in mod gratuit urmatoarele:

- confirmarea prelucrarii sau nu a datelor personale;

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; incetarea prelucrarii datelor personale;

- incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata firmei SC Global Electric Tools SRL.

SC Global Electric Tools SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele dumneavoastra personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, nu putem fi facuti raspunzatori in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC Global Electric Tools SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice solicitare va fi transmisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@globalelectrictools.ro.